Followers

Saturday, April 3, 2010

i currently listen to....

five treasures island~~,
'a.k.a
FT IslanD^^,


super kawaii boi;lee hongki;P

aku baru je nk brjinak2 ngn band korea ihh~~
sblom ni aku lyan lagu english n jepon(yup2 ost anime) jerr;D
korea ade gak ar;akak aku minat cam big bang;epik high;n...ape ntah lagu2an n group2 korea yg laen..tp aku lyan gitu2 je
sbbkan skank ni korean makin mndapat tmpat d'hati pminat yg kegilaan lagu2an spt akue;so aku nk jugak try lagu korea ni
cam ade ar kwan aku fanatik giler nk mati kat snsd;2pm;shinee,so maoo la jugak try aliran baru ni(baru la kot bagi aku),,xkan la akue nk biarkan driku k'tggalan zaman;xmboh arr..wakaka~~,
lgu 1st dr ft island aku denga raining,,best siot wo000ooo! n lagu uh bahase jepon;so aku lyan aje ar;last2 baru aku tahu yg grup ni upenye korean n umo pon sbaye akue^^;so aku pon mmbuka u tube n try ar denga a song for you.
n i hope(korean verse;best gak)
lame2,, aku pon da terlayan n salu blutooth lagu2an itu dgn zack
same gak ar cam younha..aku minat lagu2 dye~~,jepon sume2,,cam yubikiri;
last2 ade gak lagu versi korea n i found out yg dye nih korean..

*aku bukan fanatik;juz suke lagu2 aje^^,

credit;thanks zack sbb perkenalkan aku ngn band nie;D

2 comments:

anum_taec said...
This comment has been removed by the author.
yanmiey said...

;P