Followers

Saturday, November 26, 2011

S.M.H :)

SAlam ma'al Hijrah to all.
ape azam baru korang taun ni?

sempena ma'al hijrah ni, tekadkan hati utk berubah kepada yg lebih baikk...
bukan sebaliknye...
kalo kite salu igt Allah, Allah akan jaga kita :]
peace no war!

2 comments:

Nur Syuhada said...

InsyaAllah; tegur la aku (walaupun mu jauh) kalau aku ada buat kesalahan.Rasa macam sekarang ni makin lari jauh pulok aku :'(

aneep said...

amin2...stakat ni aku rase mg oke je :) aku pon x perfect sgt pon nk tego mg, but i'll try dear! mg pon tego aku eh kalo aku terover , @ macam2 lg..heeee, really miss u shuddy!