Followers

Thursday, January 20, 2011

aku budak yg kesian

hari tu;aku ke sebuah butik
ku nengok2 baju kat citu...lawa2
teringin gak pakai bju ready made yg lawa2 ni kalo aku kurus
tetiba je; ade sorg minah yg jage kedai uh berkate;
"adik, baju kat cni ade size kecik2 je"~~
aku::speechless........
ade ke aku cakap nak beli baju ?



tanak menjual ke kak;
x jage hati pelanggan lgsung lah
aku blah cam gitu je lpas tu

p/s::hint nk suh aku slim la tu:P

4 comments:

Hanifatin said...

haha.
soh xlaku keda tu!
x)

atiqah_amirah said...

hahhaahha~
agop la....
ngokngek kan xD

tik said...

soh pkrja tu keno bue kijo kalu bos dio tau

atiqah_amirah said...

hahhaha..agop la...
gile ke hape camtu;
bygkan kalo ade org besar lg dr aku kat tmpat aku???
aisehhhh