Followers

Friday, July 15, 2011

Terima Kasih Allah :)


Universiti Malaysia Terengganu


Sarjana Muda Sains (Matematik Komputasi)

Sain tulen

3 Tahun..


Alhamdulillah aku dapat ape yg aku nak

lepas 3 tahun nak smbung master

and kalo ade rezeki lagi nak sambung pHD ---> my aim to become lecturer kat U

hehe; berkat jadi anak murid cikgu poji :)

terima kasih ummi, abah n my siblings fr always supporting me

to da lecturers; en Fauzi, Pn Siti KD and Cgu Hapiza sebab tak puas2 marah + nasihat aku yg sememangnya degil and malas ni

kat kawan2 yg tak puas2 bg support..

terutama my beloved besties dr nurul IttifaQ :)

kema - wow menuntut ilmu biarlah sampai ke negeri china~ oh beijing menanti..hehe

anum- bakal doc weyhh usm mari~

Gua tumpang gembira sekali bro~



mmg surelah aku jelez ngn korang~
ye lah maybe rezeki aku ngan math kot..hehe;

btw pape pon aku nk ucapkan tahniah untuk sume kwan2 aku ats kejayaan yg dicapai;
yg xdapat ape yg nak, jgn sedih2 semua ade hikmah!


I'll do my best fR my future...

YOSHHH~~!! GANBATTE KUDASAI~~


and yg lagi penting UMT ni dekat je ngan umah aku~ tiap2 mgu boleh balik..hehe

TGANU (tipaQ)--->; SELANGOR (KKJ) --->; KEDAH (KMKulim) ---> TGANU BALIK :) (UMT)

agak kelakar jugak aku rase =,="




4 comments:

SHIEmah Shiemillionaire said...

waaa....congratezzz

Nur Syuhada said...

wahhhhhh; maths is tough kott.
anyway;goodluck kawan :)

anum_ZEA said...

mirah,,congratz dear :)
u got what u want..

aneep said...

@shiemah thanks
@syuD hehe,mmg tough tp da dpat kne go on jugek, ok tenkiu

@anum, ZEA plop leni?hehe
ok thanks fren..mg pon..congrats! :0