Followers

Tuesday, August 9, 2011

LumiX alahai~

weyhh comel tak. comel tak?
PANASONIC LUMIX GF2 ni?
ni antara stuff yg aku impi-impikan sejak dua menjak ni. aku ni tak penah ada camera sendiri kalo nak tahu. Jakun kan? HAHA tade duit bhai, kau ape cakap. Aku ni anak yang baik guna duit beli buku je..*sebenarnya memang tadek duit.HAHA
Selama ni guna kamera enfon je kalo nak snap gamba. Tu pon memory 1GB je. snap-snap , memory full. kecian bukan. harga benda alah ni worth 2k++. huhu lambat lagilah aku nak beli =,=" tape2. dah ade orang janji nak bagi hadiah kalo dia kaya nanti. :s




2 comments:

akmal afiqah said...

sape nak bagi tu? fulamak. best ar.. nak jugak! \^^/

aneep said...

HAHA~~ dibah~saje dye je~ adiah kawen; HAHA lawak2